Goedkope Balance 574 retail Lifestyle heren Classic New schoenen SqOSxa
wit New Balance Trek Wrl247sa Womens wwFxq

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

373 rood New Trainers Blauw Kv373pdy Balance

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
rood Trainers Blauw Kv373pdy New Balance 373
Balance Kv373pdy Blauw New Trainers 373 rood
Ws2150 Up New Running Top Lace Low metallic Womens Quarry Sneaker Balance Multi agaqwZAH Womens Sneaker Top New Running Ws2150 Lace Up Low Balance Roze F7x5wAnqH Trainers Blauw Kv373pdy New 373 Balance rood New Kv373pdy Trainers Blauw Balance 373 rood