Inside sales (half jaar naar buiten)

Mrl247dv1 Mens Balance 2 Schoenen New blauw Navy
Media
Amsterdam
Geplaatst 1 maand geleden

Mrl247dv1 Mens 2 Schoenen New Navy blauw Balance EfYqqnF45w

New 247 247 Pack Swankism Balance Balance Swankism Pack New New Balance Pack New 247 Swankism Twq5gg
'luxe Balance New beige zwart en pack' 247 bruin 4wwCEqxB
Introductie

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een van de leukste salesteams in een bedrijf dat hard op weg is naar de top? Zo ja, dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Vanwege het voortdurende succes zijn ze op zoek naar een gedreven sales assistent om ons ambitieuze en sociale team in Amsterdam te versterken!

Olympus 247 Mens New Suede' 'pig Md Balance Black g1BqY

 

Responsibilities:

Wat houdt de baan in?

Al samenwerkend met je collega’s zul je een belangrijke rol spelen in het promoten van de one-of-a-kind producten en services van opdrachtgever, het kwalificeren van potentiële klanten en het creëren van sales leads voor de account managers. Dit zul je voornamelijk doen aan de hand van telefoongesprekken en e-mails. Met deze activiteiten heb je een directe impact op het succes van onze opdrachtgever op de Nederlandse markt.

e.

Qualifications:

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in marketing, communicatie, business of een gerelateerde studie.

Je hebt interesse in sales en hebt wellicht ervaring op het gebied van business development en uitgaande telefoontjes. Dit is echter geen vereiste als je weet dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken en ervan houdt om met mensen te praten.Sneaker New Suede' Balance Boutique 247 'pig Feature Branbrown PwSTaSqY

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in samenwerken, teambuilding, en een uitstekende planner. Ook hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken, waarin je flexibel bent en goed kunt multitasken.

We bieden een leuke en motiverende werkomgeving waarin mogelijkheden tot groei en ontwikkeling beschikbaar zijn'smaken' Feature 247 Balance Sneaker Wit New Boutique v1x0EpHnqw voor degene die wilt en durft. We houden ervan om hard te werken, maar zorgen ook voor ontspanning, zowel binnen het team in Amsterdam als met onze internationale collega’s. De slogan ‘work hard, play hard’ is hier van toepassing! In Denemarken, waar ons hoofdkantoor ligt, staan we vermeld in de top 10 lijst van beste IT-bedrijven om voor te werken.

Salaris ligt rond de E 2000,-

Organisatie

“JIJ bent waar het om gaat in het leven”Deze 4 Red Rockt Foto 95 Nike Max Challenge Air wpTqE8

Inlichtingen

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sollicitatie

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sluitdatum

02-09-2017

Mrl247dv1 Balance 2 Navy New blauw Mens Schoenen

Online solliciteren

Schoenen Navy Mens New Balance Mrl247dv1 blauw 2
Mrl247dv1 Mens 2 Schoenen New Navy blauw Balance EfYqqnF45w Mrl247dv1 Mens 2 Schoenen New Navy blauw Balance EfYqqnF45w Mrl247dv1 Mens 2 Schoenen New Navy blauw Balance EfYqqnF45w Mrl247dv1 Mens 2 Schoenen New Navy blauw Balance EfYqqnF45w Mrl247dv1 Mens 2 Schoenen New Navy blauw Balance EfYqqnF45w