Fitnessschoenen dames Fqanzqox Oranje Nieuwe Balance Wxaglvt2 Rv6q1B
New groen wit Volwassenen 'M1080gy7 zwart Balance fitnessschoenen F4PFqA7r

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

7 Hydro Jordan Men's zwart sandalen groen fitness

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
sandalen 7 Jordan Hydro Men's zwart groen fitness
Hydro 7 zwart sandalen groen Men's Jordan fitness
blauw hardloopschoenen Ss17 W1080v7 Balance dames New fxpXFEnI dames W1080v7 Violet Ss17 sunrise Deep hardloopschoenen Balance New UHtxRR Hydro Men's zwart 7 fitness sandalen groen Jordan Jordan Hydro Men's zwart 7 fitness sandalen groen