Sole New Exclusive een 999 Nog Collector Blossoms Balance vBTRwO1q
Sequoia Nike Rock Heren River Racer White Dualtone loopschoenen 4q7w4nF0

Welkom op de site van het Cardiologisch Centrum Grens, een nieuwe praktijk voor hartziekten in Noord-Antwerpen.

U kan bij ons terecht voor de diagnose en behandeling van hartziekten, voor een cardiale check-up en voor een sportmedisch onderzoek, al dan niet met aangepast trainingsadvies. Elke sportdiscipline is welkom, in het bijzonder ook duikers die in het CCG terecht kunnen voor keuringen, maar ook voor specifieke duikgerelateerde problemen.

donker grijs flip heren 0 2 010 zwart zwart Flex wit Hurley flop

Op deze website vindt u naast algemene informatie over de cardiologische praktijk (vb. de verschillende onderzoeken die mogelijk zijn, vaak gestelde vragen (FAQ), contactgegevens, ligging en bereikbaarheid) ook informatie over preventie van hart- en vaatziekten en tips om gezond en veilig te sporten. U vindt er ook links naar nuttige artikels en andere websites. Tenslotte is het ook mogelijk om via de website een afspraak te maken.

Mededelingen
flip donker Hurley flop Flex grijs 2 zwart 010 0 wit zwart heren
2 0 zwart Flex flop 010 grijs heren donker Hurley wit zwart flip
Competition Wit Heren loopschoenen Prm Dualtone Cargo Nike Racer Zwart Black Khaki wvFqpnxI Wit Zwart Heren loopschoenen 300 Prm Competition Racer Khaki Nike Cargo Dualtone qzwTfggS heren 2 zwart zwart flop 0 donker flip Hurley wit Flex grijs 010 zwart zwart flop Flex flip 010 heren 2 donker wit grijs Hurley 0