Inside sales (half jaar naar buiten)

Usa Classics Made In Balance schoenen grijs Ml998v1 Mens zwart The New
Media
Amsterdam
Geplaatst 1 maand geleden

Ml998v1 New zwart In Balance schoenen grijs Mens The Made Usa Classics 776Ywqr

Nike 90 Archief Max Air Hyperfuse Premium 6rtrd4qnw
90 Nike Premium Max Hyperfuse Archief Air a8txqBa6
Introductie

Functie omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een van de leukste salesteams in een bedrijf dat hard op weg is naar de top? Zo ja, dan is onze opdrachtgever de perfecte plek voor jou! Vanwege het voortdurende succes zijn ze op zoek naar een gedreven sales assistent om ons ambitieuze en sociale team in Amsterdam te versterken!

Archief Sneakerboot 002 Ice 90 Max Nike Air 684722 wwqg1pSn

 

Responsibilities:

Wat houdt de baan in?

Al samenwerkend met je collega’s zul je een belangrijke rol spelen in het promoten van de one-of-a-kind producten en services van opdrachtgever, het kwalificeren van potentiële klanten en het creëren van sales leads voor de account managers. Dit zul je voornamelijk doen aan de hand van telefoongesprekken en e-mails. Met deze activiteiten heb je een directe impact op het succes van onze opdrachtgever op de Nederlandse markt.

e.

Qualifications:

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in marketing, communicatie, business of een gerelateerde studie.

Je hebt interesse in sales en hebt wellicht ervaring op het gebied van business development en uitgaande telefoontjes. Dit is echter geen vereiste als je weet dat je niet bang bent om de telefoon op te pakken en ervan houdt om met mensen te praten.Archief Nike Sneakerboot Winter Max 90 Air 8rATxrdq

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in samenwerken, teambuilding, en een uitstekende planner. Ook hou je ervan om in een dynamische omgeving te werken, waarin je flexibel bent en goed kunt multitasken.

We bieden een leuke en motiverende werkomgeving waarin mogelijkheden tot groei en ontwikkeling beschikbaar zijnMax Archief 97 Hyperfuse Air Nike 440 518160 H8C8qp voor degene die wilt en durft. We houden ervan om hard te werken, maar zorgen ook voor ontspanning, zowel binnen het team in Amsterdam als met onze internationale collega’s. De slogan ‘work hard, play hard’ is hier van toepassing! In Denemarken, waar ons hoofdkantoor ligt, staan we vermeld in de top 10 lijst van beste IT-bedrijven om voor te werken.

Salaris ligt rond de E 2000,-

Organisatie

“JIJ bent waar het om gaat in het leven”Online Korting Heren Schoenen Zwartzilver 990 New Balance Casual qTvf0

Inlichtingen

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sollicitatie

Paul van der Vet 06 589 699 71

Sluitdatum

02-09-2017

Usa Ml998v1 Classics In zwart New The Made Balance grijs schoenen Mens

Online solliciteren

Balance grijs Mens New Made schoenen zwart Ml998v1 Usa In Classics The
Ml998v1 New zwart In Balance schoenen grijs Mens The Made Usa Classics 776Ywqr Ml998v1 New zwart In Balance schoenen grijs Mens The Made Usa Classics 776Ywqr Ml998v1 New zwart In Balance schoenen grijs Mens The Made Usa Classics 776Ywqr Ml998v1 New zwart In Balance schoenen grijs Mens The Made Usa Classics 776Ywqr